Kontingent-medlemsskab
Medl
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Alle, der modtager ydelser fra Sabro Rideklub eller starter stævner for klubben, skal være medlem.

Kontingent-medlemsskab betales halvårligt for perioderne 1/1-30/6 og for 1/7-31/12.

Der er ingen prisreduktion ved ind- eller udmeldelse midt i et halvår.

Udmeldelse:  Kan ske med en måneds varsel til 1. juli eller 1. januar og gøres via mail til: kasserer@sabrorideklub.dk

Husk at angive medlemmets navn og fødselsdag samt bemærkningen: afmeld medlemsskab.
Her kan du købe medlemskab af Sabro Rideklub. Kontingent betales to gange årligt: 1. januar og 1. juli. Medlemskab af klubben er et krav for at kunne modtage undervisning, anvende faciliteter, have hest opstaldet i Sabro rideklub og starte stævner for SABR. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af Sabro rideklub skal du give besked til kasserer@sabrorideklub.dk. Der er 1 mdr. opsigelsesfrist og betalt kontingent tilbagebetales ikke.
Pris pr. rate  /  halv årligt
Under 18 år: 182 kr.
Over 18 år: 282,00 kr.