Klub-arbejdsdag 4/2019
Mødested
Cafeteria Tutten kl. 10.00
Beskrivelse

Toolbox and many toolsEfter en forhåbentlig dejlig sommerferie, hvor der er samlet masser af frisk energi, er det tid til den første af af tre arbejdsdage i 2. halvår ....... så i arbejdstøjet og KLAR - PARAT - START!

Det er Søndag den 18. august fra kl. 10.00 - 15.00 (incl. fælles frokost)

Som medlem (elevryttere, part-ryttere, opstaldere, ETB-ryttere o.a.) eller forældre til et U18-medlem, er du medejer af klubben og dermed også medansvarlig i forhold til at løfte den frivillige opgave det er bl.a. at holde og vedligeholde klubbens fælles områder og udearealer.

DIN deltagelse i klubbens fælles arbejdsdage og din frivillige indsats ved øvrige arrangementer er derfor nødvendig og en forudsætning for at klubben kan eksistere. Heldigvis er vi fælles om opgaverne, og så er det både sjovt og hyggeligt og sejt at være frivillig.

Alle, der bruger klubben og nyder godt af dens faciliteter, opfordres derfor til at deltage i den opgave det er at vedligeholde og forbedre vores fælles rammer.

Og jo - det er OGSÅ DIG !!!
Din indsats gør en forskel i en medlems-ejet klub hvor frivilligt arbejde er en forudsætning for at vi findes!

OPSTALDERE OG PART-RYTTERE: Husk jeres kontraktlige forligtelser i forhold til arbejdsdage -)

Øvrig dage i 2. halvår 2019 er:
Søndag den 15/9  kl. 10.00 - 15.00
Lørdag den 26/10 kl. 11.30 - 16.30
 Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, smilende personer, folk, der sidder og friluftsliv Billedet indeholder sandsynligvis: himmel og friluftsliv Billedet indeholder sandsynligvis: plante og friluftsliv  Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der dyrker sport, folk, der stÃ¥r, friluftsliv og natur
Sabro Rideklub