Dus med heste, september 2019
28.09.2019 kl. 11.45 - 28.09.2019 kl. 13.00
Sabro Rideklub
Beskrivelse
Drømmer dit barn om at gå til ridning? Er I allerede skrevet op på venteliste og utålmodige efter at komme i gang? Eller vil du gerne give dit barn en tur på hesteryg en gang i mellem?

Til dig, der gerne vil gå til ridning
I Sabro Rideklub tilbyder vi nybegyndere muligheden for at være sammen med heste og ride, så de er forberedt til at starte på hold.

En lærerig time med ponyen
Timen starter med at fordele ponyerne. Børnene er sammen to og to om hver pony.
Vi strigler ponyer og sadler op. Børnene lærer om sikkerhed ved at omgås heste, hvordan hesten gøres klar til rideturen og lidt om udstyret.
Ridningen foregår i ridehallen eller på én af de udendørs baner.
De to ryttere får hver 15 min på ponyen. Børnene bliver undervist i de grundlæggende ting omkring ridning.
Efter ridning sadler vi ponyerne af og gør dem klar til at komme ud på fold til de andre heste.
Børnene lærer om, hvordan man sadler af, renser hove og trækker en hest.

Deltag én gang eller hver gang
Vi arrangerer ”Bliv dus med heste” flere gange om året. Du kan tilmelde dit barn det antal gange, der passer jer. Det kræver ikke medlemskab af klubben at deltage.

Sikkerhed og udstyr
Der er altid mindst én voksen underviser til stede. Vi har også store hestepiger med til at trække ponyerne og hjælpe i stalden.
I kan medbringe egen ride- eller cykelhjelm eller låne en godkendt hjelm i klubben. Medbring også støvler på med lille hæl (fx gummistøvler) – ellers behøver børnene ikke udstyr for at deltage.

Dato: Lørdag kl. 11.45 – 13.00
Sted: Sabro Rideklub, Grønvej 110, 8471 Sabro
Pris: 100 kr.
Tilmelding: Opret først profil på hjemmesiden under ”login”. Så kan du tilmelde og betale med dit betalingskort under ”aktiviteter”. Der er plads til ti ryttere. Pladserne bliver fordelt efter princippet først-til-mølle.
Kontakt ved spørgsmål: Karen Tambo: 2172 5235 eller pr@sabrorideklub.dk

Sabro Rideklub