Agility-trail kursus
12.01.2020 kl. 10.00 - 12.01.2020 kl. 16.00
Sabro Rideklub
Beskrivelse

Heste Agility-trail kursus ved Helle Knudsen fra "Den hele ekvipage" og fra Djurs Horse Park - Søndag d. 12. januar 2020

• Det er ikke nødvendigt at have prøvet det før – men det er en super mulighed for at lære din hest bedre at kende og lære hvordan i sammen går hen til nye oplevelser
  • 6 equipager pr. hold á 1,5 time.
    • 6-8 øvelser bliver sat op i ridehallen, hvorefter de forskellige øvelser forklares – de trænes først til fods og til sidst under rytter.
  • Minimum 2 hold.... og gerne flere.
  • Pris: 275,00 kr. pr. equipage.
  • Sidste tilmeldingsfrist: 20. december 2019.
  • Vedr elevheste:
    • Part-rytterne har førsteret på deres part-hest og derefter er det først til mølle.
    • Elevhestene kan kun gå én gang da de bliver mentalt trætte når de ikke har prøvet det før.
  • Hallen er lukket imens arrangementet kører.
  • Tilmelding og betaling: KUN her via klubbens hjemmeside.
    • Under Evt. kommentar til tilmelding: Skriv den deltagende hests navn. Ved tilmelding med elevhest skriv da 3 heste-ønsker.
    • I kommentarer kan du også skrive evt. ønsker vedr. hold og/eller tidspunkt.
    • Følg i øvrigt anvisningen indtil der står at betalingen er modtaget.
Mette Nielsen fordeler hold og laver tidsplan. Oversigten lægges på hjemmesiden så snart den er klar efter 20/12-2019.
Mange hilsner
Mette Nielsen, Sabro Rideklub, metteasterix@gmail.com