Arbejdsdag i klubben
21.03.2020 kl. 11.30 - 21.03.2020 kl. 16.30
Sabro Rideklub
Relateret billedeÅrets 1. arbejdsdag
Lørdag den 21. februar 2020 fra kl. 11.30 - 16.30 (incl. fælles frokost).

Så er det i arbejdstøjet og KLAR - PARAT - START!

Som medlem (elevrytter, part-rytter, opstaldere, ETB-rytter o.a.) eller forældre til et medlem under 18 år, er du medejer af klubben og dermed også medansvarlig, i forhold til at løfte den frivillige opgave det er bl.a. at holde og vedligeholde klubbens fælles områder og udearealer.

DIN deltagelse i klubbens fælles arbejdsdage og din frivillige indsats ved øvrige arrangementer er derfor nødvendig og en forudsætning for at klubben kan eksistere.
Heldigvis er vi fælles om opgaverne, og så er det både sjovt, hyggeligt og sejt at være frivillig.
Alle, der bruger klubben og nyder godt af dens faciliteter, opfordres derfor til at deltage i den opgave det er at vedligeholde og forbedre klubbens fælles rammer.
Og jo - det er OGSÅ DIG !!!

Din indsats gør en forskel i en medlems-ejet klub, hvor frivilligt arbejde er en forudsætning for at vi findes!

OPSTALDERE OG PART-RYTTERE: Husk jeres kontraktlige forpligtelser i forhold til arbejdsdage -)
Sabro Rideklub