Elevundervisning!
Alt elevundervisning er aflyst som følge af regeringens tiltag for at mindske smitte med COVID-19 coronavirus. Dette foreløbig indtil d. 10. maj. Elevrytterne modtager i stedet for mail med video undervisningsøvelser udarbejdet af klubbens undervisere.

Fælles planlægningsskema - Max 10 personer i klubben  UGE 14-15 HER

Velkommen til Sabro Rideklub - SABR
Her kan du finde alle informationer om klubben, købe medlemskab, ydelser og betale for at deltage i de mange aktiviteter.
  • Informationer generelt findes under menuerne i toppen.
  • Faste køb og tilmelding til aktiviteter foretages under Tilmelding og køb længere nede på forsiden.
  • Èngangskøb foretages i Shop under menuen i toppen.
Alle betalinger foregår nemt og sikkert med betalingskort via din profil. Opret en profil under log in - også hvis du ønsker nyhedsmail.
Har du ikke mulighed for at betale med betalingskort, så opret en profil og send mail med hold/ydelse/arrangement, du ønsker at tilmelde dig.

Fandt du ikke det du søgte, så kontakt info@sabrorideklub.dk  - God fornøjelse!