Priser elev-undervisning
Pr. 1. oktober 2019:
 1 lektion pr. uge: 352,00 kr. pr. måned
 Voksentillæg (over 25 år):   20,00 kr. pr. måned

Årsagen til voksentillæg er, at Århus Kommune giver tilskud til fritidsaktiviteter til børn og unge under 25 år. Dette tilskud mener vi skal komme vores medlemmer under 25 år til gode.
Der er ikke rabat ved flere lektioner per uge.

Fritidspas: Forældre til børn og unge (3 til 17 år) fra økonomiske trængte familier har mulighed for at søge kontingentstøtte til en forening på op til 1.000 kr. om året. Fritidspasset er en indkomstbaseret kontingentstøtte og Sabro Rideklub er en del af dette tilbud. Læs mere om Aarhus kommunes fritidspas HER og HER

Alle betalinger i Sabro Rideklub skal foregå via hjemmesiden, hvor man opretter en profil under login. Tilmelding/betaling uden forudgående aftale med undervisningskoordinatoren er ikke gyldige.

For mere info kontakt daglig leder på undervisning@sabrorideklub.dk

Du kan se en oversigt over elevholdene HER

Enetimer og pris herfor aftales med underviseren. Leje af elevhest til enetimer (30 min.) 105 kr. (kun muligt for elever der allerede går på elevhold) købes under SHOP-modulet på hjemmesiden.