Boksleje - priser

Billedresultat for icon moneyBoksleje: 1.587,00 kr. pr. md.

I bokslejen indgår:
  • adgang til brug af klubbens faciliteter
  • opstartsbund med halmpiller eller halmpillesmuld
  • fodring 3x dagligt (foderet tilkøbes eller eget medbringes)
  • ind- og udluk hver dag inkl. aftagning/pålægning af grime
  • ingen weekend eller staldvagter
  • ca. 7 timers fold hver dag
  • max 9 heste på hver fold
  • frostfrit vand på alle folde
  • ad libitum stråfoder på alle folde
  • mulighed for tilkøb af udmugning og serviceydelser

Betaling skal ske, efter aftale med den ansvarlige for opstaldning, via klubbens hjemmeside over Klubmodul under Tilmelding og købOpstaldning.

Depositum:
Ved opstart betales depositum på 2.014,- kr. for leje af boks. Dette sker via hjemmesiden under SHOP (øverste menübjælke).

Foder og strøelse
Strøelse (halmpiller og halmsmuld), wrap og foder kan købes af klubben via hjemmesiden til fordelagtige priser.
Engangstilkøb bestilles og betales billigst via hjemmesidens SHOP, men kan også købes via MobilePay efter gældende priser og koder (se procedure og MobilePay koder).

Se i øvrigt gældende priser via forsiden under Tilmelding og køb

Opsigelse og ændringer af faste tilkøb:
Ændringer i faste tilkøb skal ske senest den 15. i en måned  til kasserer@sabrorideklub.dk og er gældende fra den 1. i den efterfølgende måned.

Boks-opsigelse:
Opsigelse af boks skal ske skriftligt med minimum en måneds varsel til udgangen af en måned.