Klubtøj med logo

Du kan få Sabro Rideklubs logo på dit eget ridetøj og hesteudstyr.

Få navn og logo på dit rideudstyr
Klubben har aftale med Horze Århus om brodering af SABRs logo på medlemmers rideudstyr.
Horze ligger i Hasselager og har et stort udvalg af rideudstyr til hest og rytter.
Ud over logo kan du for ekstra betaling også få fx dit eller hestens navn broderet.

Du kan få broderet på nyt ridetøj/-udstyr købt hos dem eller på dit gamle elskede ridetøj eller på din hests sadelunderlag eller dækken. På den måde kan du vise, at du kommer fra Sabro Rideklub og støtter klubben – uden at gå på kompromis med din smag.

Sådan bestiller du
Man afleverer bare selv sit tøj eller udstyr derude, og bestiller brodering af Sabro Rideklubs logo.
Husk at forklare tydeligt, hvor broderiet skal sidde og størrelsen. Afregning sker direkte med Horze.

Priser for brodering af logo uden navn (med ret til prisændringer)
Priser opdateret august 2019

Jakke, vest, fleece, buks mmLille logo på brystKr.   99,-