Netta bliver fastansat!

Sabro Rideklub's bestyrelse er meget glade for at Netta Tuovinen har takket ja til vores tilbud om at fortsætte sit arbejde som staldansvarlig i en fast stilling pr. 1. oktober 2020.

Netta har siden 18/5-2020 været ansat i et vikariat som staldansvarlig og undervisningskoordinator.

Hun vil ud over morgenstalden for alle heste i både løsdrift og boksstald fortsat også stå for al rideskolekoordinering.
Som examineret træner har vi også fået en meget kompetent underviser. Under vikariatet har hun varetaget undervisningen på lørdagens springhold og pr. 1/10 vil hun desuden undervise mandagens 3 elevhold.

Det er desuden muligt for part- og privatryttere at få eneundervisning af Netta. Dette aftales med hende privat.