Udvalg


 
Forretningsudvalget (formand, kasserer og sekretær)
 
 
Formand, Marie Nielsen
 
Kasserer, Inger Jeppesen
 
Sekretær, Kirstine Bak Gulstad
 
Elevrytterrepræsentant
Kate Rind Wiese
Elevrytterrepræsentanten (ERR) arbejder for, at SABR er en forening, hvor elevrytterne og deres familier føler sig velkomne. ERR er elevrytternes talerør i bestyrelsen og skal sikre, at bestyrelsen har føling med, hvad der rør sig elevstalden og omvendt. ERR har også fokus på at øge forældreengagement i klubben. Der er ikke noget udvalg under elevrytterrepræsentanten.
 
Hestevelfærdsudvalg
Medlemmer: Mette Nielsen (formand), Marie Nielsen, Katrine Elkrog, Line Cramer, Astrid Ross Poulsen, Nanna Agerskov, Marie Aster Knudsen, Ida Sofie Olesen, Karen Tambo.
I hestevelfærdsudvalget tager vi primært vare på elevhestenes trivsel. Vi tjekker og vedligeholder deres udstyr, sørger for behandling ved sygdom, laver foderplaner og holder øje med deres foderstand samt laver statistik på hvor meget de bruges i undervisningen. I ferier og på fridage strigler vi og renser hove. Aldersgrænse for at være med i udvalget er 15 år.
 
Stævneudvalg
Medlemmer: Katrine Printzlau Elkrog (formand), Astrid Ross Poulsen,  Mette Nielsen, Nanna Liv Kynde Agerskov, Ida Sofie Olesen, Laura P. Elkrog, Line Cramer, Marie Nielsen, Isabella Jeppesen, Amanda Hviid Gam, Maja Olsen, Karina Erikstrup
Stævneudvalget har ansvar for at planlægge og afvikle stævner i DRF-regi. Udvalgets målsætning er at holde velplanlagte og velbesøgte stævner, til glæde for både klubbens medlemmer og udefrakommende DRF-medlemmer. Målet er også at bidrage til en sund økonomi i klubben. Har du lyst til at tage del i stævneudvalget opgaver, er du meget velkommen til at kontakt os. Aldersgrænse for at være med i udvalget er 15 år.
 
PR-udvalg
Medlemmer: Anders Olsen (formand), Nanna Liv Kynde Agerskov, Joan Vendelbo Madsen, Nina Düpont, Eva Ross, Inger Jeppesen, Laura P. Elkrog, Isabella Jeppesen, Maja Olsen, Karen Tambo, Karina Erikstrup.
PR-udvalget arbejder med to områder. Det ene er at styrke klubbens økonomi. Udvalget søger sponsorer og laver aftaler med dem. Vi søger fonde til små og store formål og gennemfører støttearrangementer eller andre aktiviteter, der kan give penge til klubben. Det andet område er kommunikation. PR-udvalget står for Hesteposten, hjemmesiden, nyhedsbrevet og hjælper med opslag i staldene. Udvalget skriver også indlæg til lokalavisen for at gøre SABR synlig i lokalområdet. Aldersgrænse for at være med i udvalget er 15 år.
 
Breddeudvalg
Medlemmer: Astrid Ross (formand), Laura Elkrog, Marie Nielsen, Line Cramer, Katrine Elkrog, Nanna Liv Kynde, Caroline Schriver, Freja Erikstrup, Eva Rogert, Pernille Trant, Camilla Jeppesen.
Breddeudvalget står for at varetage bredden i klubben. Dvs. alle medlemmer - både elevryttere og privatryttere. Vi arrangerer aktiviteter hvor der er heste med som julestævne, fastelavnsstævne, ridelejr, pinseridt og andre hyggelige arrangementer, der er for alle i klubben. Breddeudvalget står ikke for dressur- og springstævner. Aldersgrænse for at være med i udvalget er 18 år.
 
Ungdomsudvalg
Medlemmer: Nanna Liv Kynde Agerskov (formand), Amanda Hviid Gam, Astrid Ross Poulsen, Camilla Jeppesen, Isabella Jeppesen, Emma Madsen, Cecilie Ørskou, CJulia Grønlund, Johanne Malmros, Maja Olsen og Marie Nielsen. Der er ingen nedre aldersgræse for at være med i udvalget.
 
Cafeterieudvalg
Medlemmer: Joan Vendelbo Madsen (formand), Ewa Sørensen, Inger Jeppesen, Inger Nielsen, Else Cramer, Camilla Jeppesen.
Cafeterieudvalget sørger for mad og drikke i Tutten til stævnerne. Vi køber ind, tilbereder maden og sælger til de sultne stævnedeltagere. I Tutten kan man købe alt fra boller med pålæg, frugt og pølser til hjemmebagt kage (til de store stævner også de verdensberømte trøfler). Vi sælger selvfølgelig også varme og kolde drikkevarer. Efter stævnerne rydder vi op og gør rent, så der er klar til næste gang. Aldersgræse for at være med i udvalget er 15 år.
 
Materialeudvalg
Medlemmer: Morten Prinds (Formand), Anders Olsen, Mikkel Bak Gulstad, Anders Madsen, Jesper Andreasen, Christian Erikstrup, John Verner Petersen, Karen Tambo, Isabella Jeppesen, Maja Olsen.
Udvalget har ansvar for at planlægge og gennemføre større og mindre opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af klubbens faciliteter, så som stalde, ridehal, baner og folde.
Mindre opgaver udføres efter behov af udvalgets medlemmer eller de planlægges af udvalget og gennemføres på arbejdsdage af klubbens medlemmer og andre der vil give en hånd med. Større opgaver planlægges og budgetteres i samarbejde med bestyrelsen. Aldersgræse for at være med i udvalget er 15 år.
 
Staldkoordinator for privatstalden
Kontakt: Ida Sofie Olesen 
Staldkoordinatoren er valgt af boks-lejerne i privat-stalden for en toårig periode. Staldkoordinatoren hjælper med at håndhæve staldens regler og hjælper, hvis der opstår uenigheder i stalden - prøver at holder fingeren lidt på pulsen. Weekend-aften-fodring og hø-makkere bliver organiseret af staldkoordinatoren, som også holder stald-møder og løbende opdaterer staldens telefon/e-mail-oversigt. Der er ikke noget udvalg under staldkoordinatoren.
 
Hesteposten
Indlæg sendes til redaktør: Joan Vendelbo Madsen hesteposten@sabrorideklub.dk
 
Afmeld nyhedsbrev
 
Web
Webredaktør: Karina Erikstrup


Sponsorer