Vil du være sponsor i SABR?

Vil du gerne promovere dit firma til mange ryttere og deres familier i Århus området, og samtidig støtte Sabro Rideklub? Med et sponsorat kan din virksomhed styrke foreningslivet og medvirke til et aktivt lokalområde.

Sponsor-muligheder:

Hovedsponsor - min. 4.000 kr.+moms/år
  • der laves en særlig aftale målrettet den enkelte virksomhed.
  • desuden reklameskilt i ridehallen og logo på hjemmesiden
Guldsponsor - 2.000 kr.+moms/år
  • stort reklameskilt i klubbens ridehal, modsat tilskuerpladserne
  • logo på klubbens hjemmeside, der månedligt har 1800-2000 besøgende
  • reklameplads i klubbladet ”Hesteposten”, der udkommer fire gange årligt
  • omtale på klubbens Facebookside med over 330 følgere
Sølvsponsor - 600 kr.+moms/år
  •  reklameplads i klubbladet ”Hesteposten”, der udkommer fire gange årligt
  • omtale på klubbens Facebookside med over 330 følgere
Vi laver også gerne særlige aftaler i forhold til at sponsorere materialer, udstyr eller lignende.

Klubbens aktiviteter
Klubben afholder årligt ca. seks større stævner med startende og tilskuere udefra, og ca. seks mindre stævner/arrangementer med stor tilslutning af klubbens medlemmer og deres familier. I forbindelse med disse arrangementer vil sponsors navn/logo blive eksponeret.

Klubbens værdier
Sabro Rideklub lægger stor vægt på at være et inkluderende og socialt værested med plads til alle. Vi prioriterer et godt socialt fællesskab i klubben, og vores aktiviteter appellerer til ansvar, hensynsfuldhed og rummelighed. Klubben er et aktivt fritidstilbud og tilbyder daglig rideundervisning; det være sig for handicappede og raske, børn og voksne.
En betydelig del af arbejdet i rideklubben varetages af frivillige, både i det daglige og ved arrangementer samt ved forbedringer og vedligeholdelse af faciliteter.

Vil du vide mere?
Kontakt formand for PR-udvalget Karen Tambo (2172 5235, pr@sabrorideklub.dk) for at høre mere om vilkårene for en sponsoraftale.
Sabro Rideklub og alle klubbens medlemmer har brug for dig og din støtte!

PR Udvalget, Sabro Rideklub