Støttelotto

Alle, der er interesserede, har mulighed for at støtte Sabro Rideklub ved at deltage i klubbens Støttelotto.
Din støtte gør en forskel - overskuddet går ubeskåret til elevhestenes og klubbens velfærd og udvikling.

Som noget særligt går penge fra støttelotto i 2018 til renovering af den udendørs dressurbane :-)

Prisen for et støttelod er 303 kr. om året.

To gange om året - til pinseridt og til finalen i klubmesterskaberne - trækker vi lod om pengepræmier.

1. præmie: 500 kr.
2. præmie: 400 kr.

Der trækkes kun lod blandt de solgte lodder. Ved mere end 100 solgte lodder trækkes yderligere en 3. præmie på 300 kr.

Du kan købe et støttelod via hjemmesidens forside under Tilmelding og køb. Derefter trækkes betaling automatisk én gang årligt den 1. januar.

Ønsker du ikke at binde dig til at støtte i flere år, kan du købe et et-års støttelod igennem hjemmesidens Shop. Uanset hvornår på året du køber et støtte lod derigennem gælder det kun i indværende år.

Ønsker du at deltage, men har du ikke mulighed for at betale med betalingskort, så send en mail til info@sabrorideklub.dk

Evt. afmelding skal ske inden den 1. december via mail til kasserer@sabrorideklub.dk med virkning fra det førstkommende år.

Vi ønsker held og lykke til alle vore støtter!!