Ny på rideskolen

SABR er
  • en velfungerende og aktiv rideklub, for børn, unge og voksne med interesse for heste og ridesport
  • et aktivt fritidstilbud med undervisning for alle aldre i forskellige ride-discipliner og niveauer
  • klubben hvor fællesskab, respekt og godt kammeratskab er i fokus
  • afhængig af medlemmernes individuelle indsats
  • en klub hvor hensyn og hjælpsomhed er nødvendigt, for at klubben fungerer optimalt. Det er vigtigt at alle tager ansvar efter evne
  • og skal fortsat være - et skønt værested for heste og mennesker ☺

Alle nye, både elever og besøgende, er altid meget velkomne i Sabro Rideklub.
Hvis du er usikker eller har spørgsmål, og der ikke er nogen som ”opdager” dig som ny, er du altid velkommen til at spørge, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Sikkerhed
  • Al færdsel på rideskolen foregår på eget ansvar.
  • SABR har ingen kollektiv ulykkesforsikring.
  • Alle der opholder sig på klubbens område tilrådes at have en privat ulykkesforsikring samt at være stivkrampe-vaccineret.
  • Jo mere du ved om heste og deres adfærd (de er flugt- og flok-dyr og reagerer derudfra), des bedre kan du sikre både dig selv og hestene.
  • Kend klubbens klubregler
  • Der er også masser af nyttig information for nye ryttere på Dansk Rideforbund (DRF)

Venteliste
Det er populært at gå til ridning i SABR og klubben har derfor venteliste til elevhold. Hvor lang ventetiden er, afhænger bl.a. af  færdigheder/erfaring og alder.
Ønsker du eller dit barn at komme på venteliste til elevhold kontakt da: undervisning@sabrorideklub.dk

Udover ponyer -  heste - børn og voksne kan du også være heldig at støde på klubbens to katte, Stella og Tobias