Ny på rideskolen

Alle nye, både elever og besøgende, er altid meget velkomne i Sabro Rideklub.
Hvis du er usikker eller har spørgsmål, og der ikke er nogen som ”opdager” dig som ny, er du altid velkommen til at spørge, så du kan få den hjælp, du har brug for.
Hent velkomstfolder her - eller find den på rideskolen i hallen.

Sikkerhed:
Al færdsel på rideskolen foregår på eget ansvar.
Det er vigtigt, at både børn, voksne og heste færdes så sikkert som muligt i Sabro Rideklub.

Ridehjelm
Klubben har ridehjelme, som du kan låne de første ridetimer.
Ellers anbefaler vi, at børn medbringer deres cykelhjelm, den yder en udmærket beskyttelse også til ridning.

Sikkerhedsbøjler
Alle elevhestenes sadler er forsynet med sikkerhedsstigbøjler.
Det betyder, at rytteren ikke kan hænge fast i stigbøjlen og blive slæbt efter hesten, hvis han/hun skulle falde af.

Fodtøj
Selv om vi udelukkende bruger sikkerhedsstigbøjler anbefaler vi, at alle elever benytter fodtøj med hæl. Det minimerer risikoen for at foden smutter igennem stigbøjlen, og kommer til at hænge fast.
Bare fødder eller sandaler er ikke hensigtsmæssigt, når man arbejder med tunge heste.
Ligeledes anbefaler vi kraftigt fodtøj når du færdes blandt hestene - også om sommeren.

Sikkerhedsvest
Klubben har sikkerhedsveste i alle størrelser du kan låne - bare spørg din underviser.

Elevundervisning
Vil du tilmelde dig eller dit barn på hold eller høre mere om elevundervisning, kan du kontakte undervisnings koordinatoren på mail undervisning@sabrorideklub.dk hvor du også kan blive skrevet på ventelisten, hvilket der er til de fleste hold.

Aktiviteter
Ud over rideundervisning kan du som medlem deltage i mange andre aktiviteter i klubben. Vi arrangerer fx:
  • Ryttermærkekurser
  • Stævner
  • Før-stævne hygge
  • Julearrangement
  • Fastelavnsstævne
  • PowerPåske
  • Pinseridt med grillaften
  • Ungdomsliv
  • Hyggearrangementer og fællesspisning
  • Ridelejr

Sabro Rideklub tilbyder dig eller dit barn som medlem:
  • en fritidsaktivitet, der appellerer til hensynsfuldhed, fællesskab og ansvar.
  • basis for et godt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og deler oplevelser omkring ridning og omgang med hestene.
  • et dejligt miljø, hvor heste og mennesker trives sammen.
  • mulighed for dejligt samvær mellem børn og deres forældre.
  • en levende klub, hvor mange børn, unge og voksne kommer dagligt.

Sabro Rideklub forventer af dig som medlem eller som forældre til et mindreårigt medlem, at du:
  • introducerer dit barn for klubbens regler
  • vil henvende dig, hvis der er noget du er i tvivl om.
  • kender og overholder de almindelige klubregler

Sabro Rideklub forventer af dig, der som privatrytter benytter klubbens faciliteter, at du:

• kender og overholder almindelige klubregler
  • introducerer dit barn for klubbens regler
  • modtager nye medlemmer med venlighed og hjælpsomhed
  • bakker op om klubben og viser engagement over for din eller dit barns fritidsaktivitet
  • så vidt muligt, deltager når der er fælles arbejdsdage
  • tager medansvar i forhold til at bevare og gøre SABR til et endnu bedre sted at være

Giv en håndNår du er i klubben, håber vi, du giver en hånd med, hvor der trænger. Fx ved at:

• feje staldgange og fliseområder
  • fjerne hestepærer
  • rive udeomsarealer