Elevheste


 
Ziva
Født: 2007
Køn: hoppe
Højde: 158 cm
Race: blanding
Elevhest siden: September 2018
 
Ziva er en rolig og sød hoppe, med dejlige gangarter. Hun kan lidt af det hele - dressur, skovtur, spring og kvadrille.
 
 
Ronja
Født: 2004
Køn: hoppe
Højde: 150 cm
Race: fjordheste-blanding
Elevhest siden: Juni 2018
Ronja er en stærk og robust fjordhest der kan rides af alle. Hun er sød og rar på staldgangen og kan håndteres af alle.

 
Pie
Født: 2013
Køn: hoppe
Højde: 146 cm
Race: blanding
Elevhest siden: Sommer 2018 
 
Pie kom til rideskolen i marts 2017 sammen med sin mor Simone. Pie er ung og mangler stadig at lære meget. Hun har et godt sind og er en meget kærlig og nysgerrig pony.
 

Simone
Født: 2009
Køn: hoppe
Højde: 153 cm
Race: blanding
Elevhest siden: August 2017 
 
Simone kom til rideskolen i marts 2017. Hun er en meget mild hest, der nyder at nusse. Hun er mor til Pie. Hun er mest redet i dressur og går dejligt frisk fremad. Simone er god til de rutinerede ryttere og er en super god springhest.
 
Benjamin
Født: 2006
Køn: vallak
Højde: 162 cm
Race: blanding
Elevhest siden: Januar 2017
 
Benjamin kom til rideskolen i oktober 2016. Han er en rigtig sød hest, som er dygtig til dressur - kan fx lave lidt schenkelvigning og versader. Benjamin reagerer godt for hjælperne og er nem at ride i skridt, trav og galop. 
 
Timberlake
Født: 2006
Køn: vallak
Højde:137
Race:Blanding
Elevhest siden: December 2015 
 
Timberlake er en sød og frisk pony, der gerne vil arbejde. På staldgangen er han meget let og sød at omgås. Han er i øvrigt dygtig til at springe og elsker en frisk galop. 
 
Misty
Født: 2005
Køn: hoppe
Højde ca. 147 cm.
Race: blanding af islænder og pinto
Elevhest siden: Ca. 2012
 
Kendetegn: lysebrun med "ål".
Misty er en stor pony med en fin bygning og et opmærksomt sind. Hun er rolig og elsker at blive nusset om. Hun kan rides af både begyndere og øvede. Hun er desuden dygtig til springning.
 

Elvira
Født: 2005
Køn: hoppe
Højde: 163 cm.
Race: blanding af dansk varmblod og pinto
Elevhest siden: 2011
vira er tillidsfuld og rigtig glad for at blive striglet og nusset om. Hun er dygtig til både dressur og spring og kan rides af børn og voksne i alle aldre. Elvira er god til den øvede rytter, der ønsker en hest som kan lidt mere og hun har et fantastisk temperament som også gør hende egnet til begyndere.
 

Hidalgo
Født: 2003
Køn: vallak
Højde: 160 cm
Race: blanding af pinto og fuldblod
Elevhest siden: August 2012
 
Hidalgo er en dejlig hest med et skønt roligt temperament og fine gangarter. Han er en rigtig populær elevhest, da han er skøn at ride på, og er dejligt fremadgående både i skridt, trav og galop. Han er en fin dressurhest, og han har også lært at springe lidt. Han er et stort nussehoved i stalden, og elsker at have mennesker omkring sig.
 

Jackpot
Født: 2002
Køn: vallak
Højde: 160 cm
Race: Paint
Elevhest siden: Ca. 2014
 
Jackpot er en rigtig sød og kontaktsøgende hest, han elsker at blive kløet og nusset. Jackpot har et roligt gemyt og står bomstille når han strigles på staldgange og under opsadling. Han går fint både dressur og spring, og fungerer bedst med en let og stabil hånd på tøjlen. Han har en god energi under rytter, og hans trav og galop er dejlige til både begyndere og de mere rutinerede, da han er let at sidde på.
  
Bandit
Født: 1994
Køn: valak
Højde: 146 cm
Race: blanding
Elevhest siden: Udlånt af Østerlund ridelejr 1 år ad gangen
 
Bandit er en sød og rar pony, der altid giver en god ridetur. Trods hans alder er han stadig frisk og med hans fortid som springpony, springer han gerne - dog mindre spring, da hans alder har sat en stopper for de høje spring. Bandit elsker at blive nusset og striglet. Bandit er udlånt til SABR af Østerlund Ridelejr og bliver foreløbig i SABR indtil sommeren 2019.
 
  
Tintin
Født: 
Køn: Vallak
Højde:
Race:
Elevhest siden: September 2018
 
Tintin er udlånt til SABR af Østerlund Ridelejr og bliver foreløbig i SABR indtil sommeren 2019.

  
Lola
Født: 2014
Køn: hoppe
Højde: 142 cm
Race: blanding
Elevhest siden: August 2018
 
Lola er trods hendes unge alder en sød pony, der altid gør sit bedste. Hun elsker at lære og udvikle sig og er siden hun kom til SABR blevet dygtigere og dygtigere. Hun er dog stadig ung og har meget at lære. Lola er udlånt til SABR af Østerlund Ridelejr og bliver foreløbigt i SABR indtil sommeren 2019.


Sponsorer