Boks-stalden

Sabro Rideklubs boksstald er bygget i 2012 og har plads til 18 privatejede heste/ponyer.

Boksene er store og lyse (3x4m) med højt til loftet - alle med vindue der kan åbnes. God ventileret stald og godt staldmiljø.

I bokslejen indgår:
  • adgang til brug af klubbens faciliteter
  • opstartsbund med halmpiller eller halmpillesmuld
  • fodring 3x dagligt (foderet tilkøbes eller eget medbringes)
  • ind- og udluk hver dag inkl. aftagning/pålægning af grime
  • ingen weekend eller staldvagter
  • ca. 7 timers fold hver dag
  • max 9 heste på hver fold
  • frostfrit vand på alle folde
  • ad libitum stråfoder på alle folde
  • mulighed for tilkøb af udmugning og serviceydelser

Du er velkommen til at tage din egen underviser med. Vi har dog også flere forskellige undervisere der jævnligt underviser i klubben, både interne og eksterne, og der er frit valg.

Alle bokslejere i SABR forventes for hver lejet boks at deltage i minimum 1 arbejdsdag pr. halve år. Ved udeblivelse betales 500 kr. pr. dag.

For yderligere information mail: opstaldning@sabrorideklub.dk
Eller kontakt staldkoordinator for privatstalden på mail privatstald@sabrorideklub.dk

Løsdrift

I klubbens tilbud om opstaldning indgår også en plads i løsdrift, hvor hesten går sammen med og følger elevhestenes rutiner.

Løsdriftsstalden er som boksstalden bygget i 2012.

Kontakt opstaldning@sabrorideklub.dk hvis du ønsker yderligere information