Info

Alle, der modtager ydelser fra Sabro Rideklub eller starter stævner for klubben, skal være medlem.

Kontingent-medlemsskab betales halvårligt for perioderne 1/1-30/6 og for 1/7-31/12.

Der er ingen prisreduktion ved ind- eller udmeldelse midt i et halvår.

Udmeldelse:  Kan ske med en måneds varsel til 1. juli eller 1. december og gøres via mail til: kasserer@sabrorideklub.dk

Husk at angive medlemmets navn og fødselsdag samt bemærkningen: afmeld medlemsskab.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(Medl) Kontingent-medlemsskab
Betalingsplan
halv årligt
195/2000
Kort beskrivelse
Her kan du købe medlemskab af Sabro rideklub. Kontingent betales to gange årligt: 1. januar og 1. august. Medlemskab af klubben er et krav for at kunne modtage undervisning, anvende faciliteter, have hest opstaldet i Sabro rideklub og starte stævner for SABR. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af Sabro rideklub skal du give besked til kasserer@sabrorideklub.dk. Der er 1 mdr. opsigelsesfrist og betalt kontingent tilbagebetales ikke.
Pris Under/Over 18 år
182 / 282 kr.