Info
Er din hest ikke opstaldet i klubben, men ønsker du at anvende Sabro Rideklubs faciliteter, skal du - ud over at være medlem af klubben - købe facilitetsadgang, også kaldet etablissementsbidrag (ETB).
ETB følger hesten og ikke rytteren.

Afmelding af ETB skal ske med en måneds varsel via mail til: kasserer@sabrorideklub.dk
Husk at angive medlemmets navn og fødselsdag samt bemærkningen: afmeld ETB.

Ved tilmelding af ETB, forpligter brugeren sig til at følge reglerne for brug af klubbens faciliteter.

Du kan se mere om ETB på hjemmesiden under Priser  og i ETB-folderen. Folderen hænger også i elevstalden.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(ETB2) ETB-facilitetsadgang ekstern
Betalingsplan
pr md (12)
Kort beskrivelse
Facilitetskort (ETB) 2. hest. Adgang til at bruge alle Sabro rideklubs faciliteter. ETB følger HESTEN. betales forud pr. mdr. Hestens navn skrives under kommentar ved tilmeldingen. Der er en løbende måneds opsigelse.
252 kr.

(ETB1) ETB-facilitetsadgang ekstern
Betalingsplan
pr md (12)
Kort beskrivelse
Facilitetskort (ETB) 1. hest. Adgang til at bruge alle Sabro rideklubs faciliteter. ETB følger HESTEN. betales forud pr. mdr. Hestens navn skrives under kommentar ved tilmeldingen. Der er en løbende måneds opsigelse.
252 kr.