Marie Nielsen
Mail: sabr@sabrorideklub.dk
Mail: info@sabrorideklub.dk

Marie har siddet i bestyrelsen siden 2012 og været formand for klubben siden 2018.
Hun har været tilknyttet klubben siden ca. 2003.
Marie har redet det meste af sit liv og rider fortsat på sine 2 heste.
Inger Jeppesen
Præsentation

Inger blev valgt ind i bestyrelsen i 2019 og har tidligere været revisor for klubben.
Hun har været tilknytte klubben siden ca. 2009, i starten som elevrytter og som mor til elevryttere.
Inger er mor til Isabella og Camilla der siden ca. 2015 har hhv. pony og hest i klubben.

Kirstine Bak Gulstad
Præsentation

Kirstine blev valgt ind i bestyrelsen i 2019 og kom til klubben i 2017.
Hun er mor til Karla Sofie og til Esther Marie der har hver deres pony i klubben.
Undervisningskoordinator
Netta Tuovinen
Formand Hestevelfærdsudvalg
Mette Nielsen
Præsentation

Mette har siddet i bestyrelsen siden 2016 og var fra 2012-2016 klubbens første staldkoordinator.
Hun har redet det meste af sit liv og har været en del af klubben siden ca. 2010, men havde pause pga. uddannelse og arbejde.
Mette har haft sin hest opstaldet i klubben siden ibrugtagningen af boksstalden i 2012.
Elevrytter-repræsentant
Kate Rind Wiese
Præsentation

Kate har været en del af bestyrelsen siden 2019.
Hun er mor til elev- og partrytter Cecilie og har været en del af klubben siden 2016.
Formand PR udvalg
Anders Olsen
Præsentation

Anders har været i bestyrelsen siden 2018 og var klubbens første elevrytter-repræsentant.
Han er far til elev- og partrytterne Cecilie og Maja og har været en del af klubben siden ca. 2011

Formand Stævneudvalg
Katrine Elkrog
Præsentation

Katrine har siddet i bestyrelsen siden hun som 18-årig  blev valgt ind i 2013. Inden sad hun i udvalg i klubben.
Katrine har været en del af klubben siden hun var barn og har haft flere ponyer og heste opstaldet her.

Formand Ungdomsudvalg
Nanna Liv Kynde Agerskov
Præsentation
Desuden ansvarlig for partordning på klubbens elevheste sammen med Laura Elkrog.

Nanna kom i bestyrelsen i 2018.
Hun har været en del af klubben siden barn og har i perioder som voksen siddet i udvalg og haft pony opstaldet her.

Formand Breddeudvalg
Astrid Ross Poulsen
Præsentation

Astrid kom i bestyrelsen som 18-årig i 2012 og har været der siden.
Astrid har været en del af klubben siden barn, først som elevrytter og siden som partrytter. Hendes mor Eva Ross var i ti år formand for klubben.
Formand Materiale & Anlægsudvalg
Morten Prinds
Præsentation

Morten blev valgt i bestyrelsen i 2020.
Han er far til Liva, der har været en del af klubben siden ca. 2016 og siden 2019 har haft egen pony i klubben.
Formand Cafeterieudvalg
Joan Madsen
Præsentation

Joan har siddet i bestyrelsen siden 2017.
Hun er mor til Emma og har været en del af klubben og i udvalg siden ca. 2012. De har haft pony opstaldet i klubben siden ca. 2014, dog med pause.