OBS! Ny dato for generalforsamlingen er lørdag den 5. juni kl. 13.00 - se mere HER

Alt er langt fra som det plejer.

I år måtte klubben, grundet forsamlingsforbuddets force majeure, udskyde den årlige generalforsamling, der skulle have været afholdt søndag den 28. februar.

Så snart mulighederne igen gør det muligt, afholdes denne traditionsrige dag, hvor vi gennemgår året der gik, uddeler pokaler til diverse klubmestre og hylder frivilligheden.

Med minimum en måneds varsel vil du, som det står i vores vedtægter, modtage en invitation med en ny dato.

Har du lyst til at bidrage til fællesskabet og i fællesskab med stærke udvalg og en velfungerende bestyrelse lyst til at tage stafetten det næste stykke, så hører vi gerne fra dig.

På generalforsamlingen vælges også den kommende bestyrelse. Hvert år er halvdelen er på valg.

I år ved vi allerede, at formændene til:
PR-udvalget og
Breddeudvalget ikke søger genvalg men takker af efter et stort stykke arbejde for vores fælles klub.
Desuden ønsker formanden for Stævneudvalget at trække sig efter et stort arbejde i klubben.

Måske er du den kommende formand for et udvalg? Eller en dedikeret hjælper, hvis lille indsats gør, at vores klub fortsat kan drives til stor glæde for så mange?

/Bestyrelsen