Vores heste


Matylka

Blanding 11 år

Matylka i daglig tale kaldet Martha er en sød pony der nyder at blive striglet. Hun er ikke så rutineret endnu men øver sig i både dressur og spring. Kendetegn: 142cm høj. Mørk brun skimmel med stjerne og snip.

Bella

Blanding 14 år

Bella er en yderst tålmodig og sød pony, der altid giver sin rytter en god ridetur. Hun nyder at blive redet og kan bruges til nybegynderen såvel som den øvede rytter. På staldgangen kan hun håndteres af alle og elsker at blive striglet. Kendetegn: 138cm høj. Rød med lys man/hale og stjerne i panden.

Fenja

Fjordhest 19 år

Fenja er en sød og omgængelig pony, som altid giver rytteren en god tur. Hun elsker varieret ridning som ponygames, tur, dressur og spring. Hun kan rides af både begyndere og øvede. Kendetegn: 143 cm høj. Lys blak med ål og stor primært lys pandelok.

Harald

Fjordhest 13 år

Harald er en flink og energisk hest, der elsker at lave noget. Sød på staldgangen og generelt nem i håndteringen. Øver sig i dressur og synes det er sjovt at springe. Kendetegn: 145cm høj. Gul fjordhest med hængeman og ål på ryggen.

Shorty

Blanding 7 år

East Shore, i daglig tale kaldet Shorty, er en sød men ung vallak. Han gør altid sit bedste for at gøre sin rytter tilfreds. På staldgangen står han bomstille og elsker at blive striglet og nusset omkring. Kendetegn: 146cm høj. Sort med blis. Har hvid kode på venstre for- og bagben.

Isabel

Fjordheste blanding 16 år

Isabel er flink og meget omgængelig på staldgangen. I ridning er hun sød og forsøger altid at gøre som rytteren ønsker. Isabel er ikke redet meget på bane og øver sig derfor i at gå op ridebane. Kendetegn: 148cm høj. Mørk gul med ål.

Simone

Blanding 16 år

Simone er en meget mild hest, der nyder at nusse og går dejligt frisk fremad. Simone er god til de lidt mere rutinerede ryttere og er også en super god springhest. Kendetegn: 153cm høj. Rødbrun med lang blis.

Zako

Blanding 7 år

Zako er en sød og omgængelig hest, som altid giver rytteren en god tur. Han er dygtig til dressur og spring. Hun kan rides af både begyndere og øvede. Kendetegn: 153cm høj. Dunfarvet dvs. gylden med sort hale, man og ben. desuden lille hvid snip på mulen.

Step

Connemare 7 år

Perfect Step er en sød men ung og urutineret hest. Step er flink og nem i al omgang, men kan blive usikker hvis man ikke er rolig omkring ham. Kendetegn: 155cm høj. Skimmel.

Cindy

Blanding 7 år

Cindy er en yderst velgående hest, der særligt har sin styrke i dressur. Hun har brug for en rolig hånd og trives bedst ved at blive redet for sædet. Kendetegn: 158cm høj. Fuks-rød med hvid blis der ender i en lille hvid snip. Hvide halvhøje sokker på begge forben og på højre bagben.

Benito

Irsk Sportshest 11 år

Benito er en let ridelig og selvgående hest der er glad for at blive redet i både dressur og spring. Kendetegn: 160cm høj. Fuks-rød med smal hvid blis der ender i en lyserød snip. Hvid kode på højre for- og bagben og en plet med lyse hår på venstre side af bagparten.

Ziva

Blanding 17 år

Ziva er en sød lille hest, der gerne vil arbejde. På staldgangen er hun meget let og sød at omgås. Hun er i øvrigt dygtig til dressur og kan sidebevægelser. Er god til både nybegyndere og øvede ryttere. Kendetegn: 155cm høj. Rødskimmel med rødbrunt hoved, underhals, bringe og bag.

Signe

Knabstrupper 13 år

Signe er en dejlig energisk hest, der elsker at blive redet. Hun er sød og rar i al omgang. Går godt i både dressur og spring og kan rides af både letøvede og øvede ryttere. Kendetegn: 165cm høj. Brunplettet med hvid stjerne og meget lille hale. Hvid kronrand ved venstre bagben.

Heart

Varmblod 11 år

Heart er en sød og fremadgående hest, der kan rides af både begyndere og øvede. Hun står tålmodigt på staldgangen og nyder en god strigletur. Kendetegn: 165cm høj. Mørk brun med 4 hvide sokker.

Larkin

4 år

Vores sponsorer