Ny mulighed for bestilling af klubtøj med SABR logo - kun i begrænset periode!

Vi har fået mulighed for at bestille endnu en omgang med klubtøj – så nåede du ikke at få noget med første gang er her muligheden igen.

Vores erfaring fra sidste bestilling er, at tøjet er meget normalt i størrelsen.
Det er nu også blevet muligt at bestille t-shirts i str. 146/152 og 158/164 (se model ’teenager’).
Det er ikke længere muligt at bestille tøj i farven bordeaux.
Det er ikke muligt at returnere bestilt klubtøj.
Vær opmærksom på at nogle produkter kan vise sig at være udsolgte hos producenten – i det tilfælde bestiller vi det bedste alternativ til dig (typisk en anden farve, men i nogle tilfælde kan det være en trøje m/u lynlås i stedet).
Vi forventer ikke at lave flere bestillinger i år, så dette er sidste chance for at bestille klubtøj på denne måde.

Bestilling og betaling INDEN 25. maj 2021

Bestilling: pernille@trant.dk
Betaling- MobilePay: 7112XR

/cms/../cms/Clubsabrorideklub/ClubImages/Opslag 2021/Klubtoej med logo/SABR_klubtoej-tilbud1.pdf