Udvalg

Forretningsudvalget (formand, kasserer og sekretær) info@sabrorideklub.dk
 Formand, Marie Nielsen
 sabr@sabrorideklub.dk
 Kasserer, Inger Jeppesen
 kasserer@sabrorideklub.dk
 Sekretær, Kirstine Bak Gulstad
 sekretaer@sabrorideklub.dk

Elevrytterrepræsentant   elevrepr@sabrorideklub.dk
Elevrytterrepræsentanten (ERR) arbejder for, at SABR er en forening, hvor elevrytterne og deres familier føler sig velkomne.
ERR er elevrytternes talerør i bestyrelsen og skal sikre, at bestyrelsen har føling med, hvad der rør sig elevstalden og omvendt. ERR har også fokus på at øge forældreengagement i klubben.
Der er ikke noget udvalg under elevrytterrepræsentanten.
Kate Rind Wiese

Hestevelfærdsudvalg      hestevelfaerd@sabrorideklub.dk
I hestevelfærdsudvalget tager vi primært vare på elevhestenes trivsel. Vi tjekker og vedligeholder deres udstyr, sørger for behandling ved sygdom, laver foderplaner og holder øje med deres foderstand samt laver statistik på hvor meget de bruges i undervisningen. I ferier og på fridage strigler vi og renser hove.
Aldersgrænse for at være med i udvalget er 15 år.
Medlemmer: Mette Nielsen (formand), Marie N, Katrine PE, Laura PE, Line C, Astrid RP, Nanna A, Marie AK, Ida SO, Karen, Elisabeth A, Heidi W, Helle P, Charlotte, Nina D, Astrid L, Maja O, Julia G, Johanne M, Isabella J.
Øvrige supportere U15 er: Cecilie O, Cecilie W, Linnea, Esther BG, Karla BG.

Stævneudvalg                  stavneudvalg@sabrorideklub.dk
Stævneudvalget har ansvar for at planlægge og afvikle stævner i DRF-regi. Udvalgets målsætning er at holde velplanlagte og velbesøgte stævner, til glæde for både klubbens medlemmer og udefrakommende DRF-medlemmer. Målet er også at bidrage til en sund økonomi i klubben.
Har du lyst til at tage del i stævneudvalget opgaver, er du meget velkommen til at kontakt os.
Aldersgrænse for at være med i udvalget er 15 år.
Medlemmer: Pernille Lærke Krantz Trant (formand), Katrine PE, Laura PE, Astrid R, Mette N, Ida SO, Line C, Isabella J, Camilla J, Amanda HG, Maja O, Julia G, Johanne M, Nora A, Lotte

PR-udvalg                        pr@sabrorideklub.dk
PR-udvalget arbejder med to områder.
Det ene er at styrke klubbens økonomi. Udvalget søger sponsorer og laver aftaler med dem. Vi søger fonde til små og store formål og gennemfører støttearrangementer eller andre aktiviteter, der kan give penge til klubben (fx julebanko og omdeling af kirkeblade).
Det andet område er kommunikation. PR-udvalget står for Hesteposten, hjemmesiden, nyhedsbreve og hjælper med opslag i staldene. Udvalget skriver også indlæg til lokalavisen for at gøre SABR synlig i lokalområdet.
Aldersgrænse for at være med i udvalget er 15 år.
Medlemmer: Anders Olsen, Karen T, Karina E, Nanna LKA, Joan VM, Nina D, Eva Ross, Inger J, Laura PE, Isabella J, Maja Olsen, Julia G.

Breddeudvalg                  bredde@sabrorideklub.dk
Breddeudvalget står for at varetage bredden i klubben. Dvs. alle medlemmer - både elevryttere og privatryttere.
Vi arrangerer aktiviteter hvor der er heste med som julestævne, fastelavnsstævne, ridelejr, pinseridt og andre hyggelige arrangementer, der er for alle i klubben. Breddeudvalget står ikke for dressur- og springstævner.
Aldersgrænse for at være med i udvalget er 16 år.
Medlemmer: Line Cramer (formand), Astrid RP, Laura PE, Marie N, Katrine E, Nanna LKA, Caroline S, Freja E, Eva Rogert, Astrid L, Maja O, Julia G, Johanne M, Sara U.

Ungdomsudvalg            ungdom@sabrorideklub.dk
Ungdomsudvalget står for aktiviteter uden heste. Det kan være fx ture udenfor klubben (Djurs Sommerland, biografture, stævne- og messebesøg ect.) spilleaftener, overnatning, "før stævne hygge", filmaftner, julefrokost m.v.
Der er ingen aldersgrænser for at være med i udvalget.
Medlemmer: Nanna Liv Kynde Agerskov (formand), Amanda HG, Astrid RP, Camilla J, Isabella J, Emma M, Cecilie Ø, Julia G, Johanne M, Maja Olsen, Esther BG, Karla BG, Linea, Cecilie W og Marie N.

Cafeterieudvalg            tutten@sabrorideklub.dk
Cafeterieudvalget sørger for mad og drikke i cafeteria Tutten til stævner og andre arrangementer.
Vi køber ind, tilbereder maden og sælger til de sultne stævnedeltagere.
I Tutten kan man købe alt fra boller med pålæg, frugt og pølser til hjemmebagt kage (til de store stævner også de verdensberømte trøfler). Vi sælger selvfølgelig også varme og kolde drikkevarer.
Efter stævnerne rydder vi op og gør rent, så der er klar til næste gang.
Aldersgræse for at være med i udvalget er 15 år.
Medlemmer: Joan Vendelbo Madsen (formand), Ewa S, Inger J, Inger J, Else C, Camilla J, Nina D, Marie AK, Kate J, Jeanette C, Kirstine BG, Maja O

HestePosten                hesteposten@sabrorideklub.dk
Alle er meget velkomne til at sende indslag til klubbens klubblad HestePosten

Web                               webmaster@sabrorideklub.dk