Opdateret 11. maj 2021 - Bestyrelsen

Gældende COVID-19 retningslinjer i SABR

Opdelt i følgende afsnit:
  • INDENDØRS
    • Særligt for rideskolen/elevryttere
    • Særligt for partsryttere, ETB-ryttere og privatryttere
  • GENERELT

INDENDØRS GÆLDER:

De nationale udmeldinger gør det nu igen muligt at åbne for indendørsidræt, hvis vi iagttager særlige forhold.

Af hensyn til smittespredning, og for at bruge mest muligt af vores tid på det vi er sammen om, vil vi stadig opfordre til at ride sammen udendørs i størst muligt omfang.

Særligt for rideskolen/elevryttere:
    • Børn under 18 år og nødvendige voksne må deltage i indendørs ridning uden coronapas.
    • Ryttere over 18 år skal for indendørs ophold fremvise gyldigt coronapas til underviseren i forbindelse med holdundervisning.
    • Tilskuere skal for indendørs ophold fremvise gyldigt coronapas
    • Hvis én rytter eller en tilskuer ikke kan fremvise gyldigt coronapas kan man ikke deltage i undervisningen eller være tilskuer til ridningen, såfremt underviseren vælger at den skal foregå indendørs.
    • Underviserne i elevskolen rengør efter endt undervisning.
Særligt for partsryttere, ETB og privatryttere:
    • Børn under 18 år og nødvendige voksne må opholde sig indendørs.
    • Ryttere over 18 år skal kunne fremvise gyldigt coronapas på forlangende i forbindelse med privat arrangeret undervisning. Der gennemføres daglige stikprøver af klubbens udpegede kontrollanter.
    • Der skal også kunne fremvises gyldigt coronapas fra undervisere der ikke er lønnet af Sabro Rideklub, samt tilskuere til indendørs ridning.
    • Det forventes, at hvis man man har modtaget privatarrangeret undervisning selv rengør kontaktflader efter endt undervisning.

GENERELT GÆLDER:

• Forsamlingsloftet er på 75 personer pr. følgende zoneopdelte områder:

Boksstalden (privat)
Elevstalden (rideskolen)
Ridehallen
Stor udendørs dressurbane (A-bane)
Lille udendørs dressurbane (B-bane)
Springbanen (græs)
Hovedhuset.

• Der er håndsprit tilgængeligt og kontaktflader skal aftørres efter undervisning.
  • Alle skal holde min. 1 meters afstand, gerne 2 meter både ude og inde.
  • Der skal være minimum 4 m2 pr. individ indendørs dog max 25 personer.
  • Alle over 12 år skal bære ansigtsværnemidler inden døre, fraset når de er siddende.
  • Følg i øvrigt sundhedsstyrelsens råd:
  1. Bliv hjemme og gå i selvisolation hvis du har symptomer på COVID-19, er testet positiv eller har været i kontakt til en person smittet med COVID-19.
  2. Vask dine hænder tit og grundigt eller brug håndsprit
  3. Host eller nys i dit ærme
  4. Ingen håndtryk, kindkys og kram
  5. Vær opmærksom på rengøring
  6. Hold minimum 1 og gerne 2 meters afstand til andre – og tag hensyn
Læs eventuelt mere om corona COVID-19 HER

Ved spørgsmål henvend dig til klubbens forretningsudvalg;

Formand Marie Nielsen 5154 8673
Sekretær Kirstine Bak Gulstad 2670 4759